New Dacia Duster

Rolls-Royce представи Cullinan Series II (Видео)

Rolls-Royce Cullinan Series II

Rolls-Royce Cullinan Series II

Реклама Opel Stock
Rolls-Royce постави началото на нова глава в историята на първия по рода за компанията суперлуксозен SUV модел- Cullinan, с анонсирането на неговата нова версия- Cullinan Series II.

От Rolls-Royce споделят, че Cullinan Series II идва като отговор на непрекъснато променящите се желания и очаквания на клиентите в луксозния сегмент, като обещава редица сериозни промени, основно свързани с интериора. Там екипът на марката е обърнал още по-голямо внимание върху материалите и детайлите, навлизайки до невиждани до момента нива на подробност и изработка.

Едно от доказателствата за горното твърдение можем да открием в новото изпълнение на седалките и по точно върху тяхната перфорирана тапицерия с до 107 000 дупки, както и при Duality Twill интериорната тапицерия, която може да бъде изпълнена с до 2.2 млн бода и до 11 мили (почти 18 км) конец.





"През 2018 година, Cullinan прерамкира суперлуксозното шофиране, давайки възможност на клиентите на Rolls-Royce да се насладят на характерното за марката magic carpet пътно поведение независимо от терена и във всяко кътче на света", казва Крис Браунридж, изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars. "През шестте години оттогава Cullinan привлече изцяло нови групи клиенти към Rolls-Royce и коренно промени възприятията за това какво представлява автомобилът Rolls-Royce, и какво може да означава той за неговия собственик. Cullinan Series II е създаден, за да надгражда този успех. Чрез интегриране на нови технологии, нови материали, щателно обмислени актуализации на дизайна и иновативни възможности за себеизразяване чрез Bespoke, ние запазваме всичко, което клиентите ни обичат в този автомобил, гарантирайки неговата непрестанна привлекателност".



Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Новото Bentley Continental GT идва със 782 конски сили

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Alpine Renault

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 обещава 300 конски сили и 100 километра в чист електрически режим (Видео)

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Bentley заменя W12 двигателя си с брутално звучащ V8 хибрид (Видео)

Май 16, 2024