Opel Stock

Гръцки елкуади съчетават педално и елзадвижване в пътнически и товарни варианти - видео

Гръцки елкуади съчетават педално и елзадвижване в пътнически и товарни варианти - видео

Гръцки елкуади съчетават педално и елзадвижване в пътнически и товарни варианти - видео

Реклама Nissan X-Trail
Гръцки е-квадрацикли съчетават екологичността и предимствата на фитнес на електрическите велосипеди със стабилността и товарния капацитет на малките автомобили. Тези иновативни превозни средства от гръцкия стартъп Gloubos революционизират градското пътуване. Тези електрически четириколки променят начина, по който пътуваме, комбинирайки силата на педала с електрически двигатели за ефективни и устойчиви транспортни решения.

Какво получавате, когато комбинирате екологичността и предимствата за фитнес на е-велосипед със стабилността и защитата от атмосферни влияния на малка кола? Получавате е-квадроциклет, като новите Orion и Ilos от гръцкия стартъп Gloubos.

Проектиран за градско пътуване до работното място, четириколесният Orion разполага с отворена композитна каросерия върху метална рамка и единична седалка за водача. 250-ватов средно монтиран мотор увеличава силата на въртене на педалите на водача, задвижвайки превозното средство до максимална подпомагана скорост от 25 км/ч. Твърди се, че едно зареждане на 20-Ah литиево-йонна батерия осигурява пробег до 50 км, в зависимост от избраното ниво на електрическа помощ. Допълнителен слънчев панел може да бъде монтиран на покрива, за да помогне за увеличаване на тази цифра.




Orion е оборудван с вилки за планински велосипед с окачване на предните колела, за да поглъща неравностите по пътя, докато хидравличните дискови спирачки осигуряват спирачна сила на четирите 20-инчови колела. Вместо изпъкнали странични огледала, Orion използва малки външни камери, свързани с вътрешни екрани с размер на смартфон.

Другите характеристики на превозното средство включват 5-степенно автоматично задвижване, изцяло LED осветителна система (включително мигачи), LCD екран, показващ информация като текуща скорост и ниво на батерията, и подплатено табло за управление, за да не се удрят краката на водачите, докато педалират. Съобщава се, че превозното средство тежи 105 кг.




Докато Orion включва малък заден багажник за артикули като хранителни стоки, Ilos се фокусира повече върху превоз на товари. Той разполага с товарно легло с дължина 107 см и ширина 80 см, което може да бъде заменено със затворена товарна кутия, способна да носи товари с тегло до 180 кг. Ilos споделя повечето спецификации с Orion, но има двойни батерии, истински странични огледала вместо камери и тежи 155 кг.

Както Orion, така и Ilos в момента се предлагат на уебсайта на Gloubos на цени съответно от €7,799 и €11,599.

Технически данни:
Дължина : 205см
Височина : 154cм
Ширина : 96cм
Маса : 105кг
Moтор : 250 Вт
Обхват : 50км на батерия, 100км със соларен панел
Максимална скорост : 25 км/ч
Задвижване: задно с диференциал
Колела : 20 цола
Светлини: лед – предни, мигачи, стоп
Спирачки: отпред и отзад дискови,
Трансмисия - автоматична
Огледала: външни камери
Батерия : 20Aч Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус

VIVATECH 2024: PEUGEOT проектира бъдещето на удоволствието от шофирането с Hypersquare

Май 18, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Jaguar

90-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА F-PACE БЕЛЕЖИ ДЕВЕТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

Май 18, 2024