New Dacia Duster

Conti: стратегия за електромобилност и за подмарките

Conti: стратегия за електромобилност и за подмарките

Conti: стратегия за електромобилност и за подмарките

Реклама Opel Stock
Отсега нататък всички нововъведени линии гуми за леки автомобили и 4x4 от вторичните марки на Continental в Европа ще носят логото EV-Compatible на страничната стена. По този начин производителят на гуми допълнително разширява продуктовата си стратегия за електрически превозни средства. В допълнение към страничната стена на гумата, Continental също ще използва логото във всички системи за поръчки и маркетингови материали онлайн и офлайн, както и в търговската зала.

За избрани актуални модели гуми от марките Barum, General Tire, Mabor, Matador, Semperit, Uniroyal и Viking, които вече са оптимизирани за електрически превозни средства, логото вече ще се използва във всички системи за поръчки.

Хибридните и изцяло електрически превозни средства вече се предлагат във всички автомобилни сегменти, от малки автомобили до MPV. Както при превозните средства с двигатели с вътрешно горене, за електрическите превозни средства също се изискват индивидуални конфигурации на гумите. При мощните превозни средства с вътрешно горене и електрически превозни средства с дълъг пробег фокусът е върху управлението и гумите, ориентирани към пробега, докато при малките автомобили ниското съпротивление при търкаляне има за цел да оптимизира разхода на гориво и енергия.

По принцип превозните средства от всички видове задвижване се възползват от технологичния напредък в разработването на гуми. „С навлизането на електромобилността нашите приоритети за развитие се промениха в определени области. Използвахме последните няколко години интензивно, за да оптимизираме цялото ни портфолио от гуми за всички типове задвижвания“ - казва Мария Ханчух, ръководител на отдела за управление на програмата за частна мобилност EMEA в Continental.

Актуалната стратегия за гуми за електрически превозни средства също предлага големи предимства в търговията с гуми, тъй като Continental не увеличава ненужно сложността на продуктовото портфолио. Това опростява процесите на складиране, поръчване и логистика и спестява ценни ресурси от производството до монтирането на гумата. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Световна премиера в Кан: BMW XM Mystique Allure, вдъхновено от Наоми Кембъл

Май 17, 2024
Авто Новини Авто глобус DS DS Automobiles

DS представя нова колекция в Париж

Май 17, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda

Honda с инвестиция от 64 386 500 000 долара в електрическото си бъдеще

Май 17, 2024