Skoda Monte Carlo

Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас

Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас

Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас

Реклама Skoda Monte Carlo
Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им партньор Speedsector събраха стотици участници с адреналин в кръвта в едно завладяващо тридневно приключение, наречено „Supercars DreamDrive“. Екипажите имаха възможност да се насладят на шофиране по затворени планински отсечки, а партньорът на Премиум Рали София - Свети Влас Примекс - Гуми и Сервиз се погрижи всички да имат сигурно и добро сцепление.

Стартът беше даден на 26 април 2024 г., където близо 70 автомобила преминаха по затворения за Събитието път от Банско до местност „Шилигарника“. Участниците тръгваха през определено време, а насрещното движението беше спряно за времето на преминаване. За още по-големи дози адреналин се проведе незабравим преход с ATV и UTV в Пирин планина.

На централния площад в Банско хиляди фенове посрещнаха мощните автомобили, а междувременно най-любознателните успяха да се запишат за безплатно крипто обучение в BoneV Academy. Гостите на събитието чуха мощните двигатели и разгледаха десетките автомобили. Също така имаха възможност да се консултират безплатно как могат да се сдобият с ново возило чрез 7CARS, които имат над 10 годишен опит с вноса на коли.

Събитието се проведе с подкрепата на Община Банско, които подариха на всички присъстващи много положителни емоции и фолклорна програма.

Десетки се качиха на тестовите автомобили на Maserati - Auto Italia за едно запомнящо се кръгче. Първият електрически SUV на Maserati Grecale Folgore беше представен пред публика, именно в Банско по време на Премиум Рали София - Свети Влас, а събралото се множество не скри възхищението си от новия модел. Много награди зарадваха пълнолетните посетители, защото се включиха в специалните предизвикателства на 8888.бг, които подкрепят отговорната игра.

На следващия ден десетките конски сили на расовите премиум автомобили пристигнаха в Гърция. В неделя на площад „Аристотел“, в сърцето на Солун, суперколите събраха хиляди фенове. Най-голям интерес за жителите и гостите на града предизвикаха Lamborghini Huracan STO, Lamborghini Aventador SV, както и десетките спортни автомобили, част от Събитието, събрани на едно място.
Повече кадри и видеа от „Supercars DreamDrive“ може да видите в социалните мрежи на Премиум Рали София - Свети Влас Фейсбук и Инстаграм, като снимките са с автор Светослав Ханджийски.

Събитието се провежда с подкрепата на Евролинк, Pulse, Tailor Made by BatChavo Inside, Община Банско и Bansko The Club.
Сезон 2024 на Премиум Рали София - Свети Влас се реализира с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria, РАДИО 999.

*Източник: Премиум Рали София - Свети Влас Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии