Skoda Monte Carlo

Nissan X-Trail N-Trek е за офроуд приключенците

Nissan X-Trail N-Trek

Nissan X-Trail N-Trek

Реклама Skoda Stock
Nissan разшири модификационното портфолио на модела си X-Trail с пазарното лансиране на неговата нова N-Trek версия, за която от марката казват, че е разработена за онези от клиентите, които обичат "да се цапат".

От Nissan посочват, че X-Trail N-Trek, който е изпълнен в електрифицираната си версия с четири задвижващи колела e-POWER, е създаден за онези от семействата, които са по-приключенско настроени, като за тяхно допълнително спокойствие в забавленията им извън пътя, новата версия идва с редица вдъхновени от тези изживявания параметри.

Екстериорните акценти при Nissan X-Trail N-Trek, в това число стилистични и дизайн промени по огледалата, предната и задната част на купето, са комбинирани с полезни такива под формата на специална миеща се тапицерия, нови диодни фарове за мъгла и други.

"Започнахме разработката на X-Trail N-Trek с простото мото: Да се изцапаме", коментира Арно Шарпетие, регионален директор AMIEO (Африка, Близкия Изток, Индия, Европа и Океания). "Той улавя духа на основна група клиенти на X-Trail, които прегръщат приключенията, дейностите на открито и искат да използват автомобила си, за да се насладят на времето и приключенията заедно. X-Trail N-Trek е създаден за тях". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda

Honda с инвестиция от 64 386 500 000 долара в електрическото си бъдеще

Май 17, 2024
Авто Новини Авто глобус

Новият Mercedes-AMG GT 43 Coupe излиза на пазара

Май 17, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

XPENG проговори френски

Май 16, 2024