Skoda Monte Carlo

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Geely Starship

Geely Starship

Реклама Nissan X-Trail
Един от основните акценти в участието на Geely Automobile на международното изложение в Пекин е новата хибридна задвижваща система на компанията, която обещава свободен пробег от над 2000 километра с напълно зареден резервоар и интегриран батериен модул.

Новата архитектура GEA на Geely е част от стратегическия план на компанията- Smart Geely 2025, а първата й интеграция е в новия флагмански SUV прототипен модел Starship с Leishen Hybrid задвижваща система и дигитализирано. Автомобилът е оборудван също така работещо на базата на изкуствен интелект окачване, за което от компанията казват, че освен допълнителни предимства по отношение на комфорта и безопасността, идва и с иновативни новости като функция за първи по рода си автономен дрифт режим.

За AI Digital окачването и системата за управление, от Geely коментират, че тя има време за реакция от една 4 милисекунди или 25 пъти по-бързо в сравнение с най-бързата човешка реакция, което дава възможност за реализирането на "автоматични избягващи маневри" при опасност от удар в екстремни ситуации и "предлага на потребителите проактивна защита за предотвратяване на злополуки и допълнителен контрол".

По отношение на новата си хибридна задвижваща система, от Geely посочват, но без да навлизат в подробности, че енергийната й ефективност е на върхово ниво с показател от 46%, а интегрираният резервоар и батерия Shendun от ново поколение идват с обещание за свободен пробег от над 2000 километра и оптимален разход на гориво от едва 2 литра на 100 километра (CLTC стандарт на замерване). Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel

Световна премиера на Opel Frontera в Истанбул: новият изцяло електрически SUV бе представен пред света

Май 14, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Изключително комфортен втори ред в Mazda CX-80

Май 14, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Opel

Новият Opel Frontera дебютира утре в Истанбул

Май 13, 2024