New Dacia Duster

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Реклама Honda ZR-V
Toyota Corolla влиза в моделната година 2024 i нови цветове и технологии във версия с 5 врати и комбито Touring Sports. Ревизираното пето поколение хибридни задвижвания продължават да осигуряват силовата част - 1,8-литровият хибрид със 103 кВт/140 к.с. и 2,0-литровият хибрид със 144 kкВт/196 к.с. съчетават удоволствието от шофирането с висока ефективност. Corolla е един от най-икономичните автомобили в компактния клас и в двете версии с комбиниран WLTP разход от 4,4 до 4,9 литра на 100 километра.

Финалните щрихи са завършени от новото боядисване: цветът Super Green Metallic, наличен ексклузивно за оборудването GR Sport, в съчетание с контрастиращия черен лъскав покрив подчертава спортния характер на компактните модели на Toyota. Corolla GR Sport разполага и с допълнителни дизайнерски акценти в Liquid Black. Те създават ефект на сатениран хром върху външните огледала, вложките на праговете и долната декоративна лента на предния спойлер.

Като партньор за мобилност за Олимпийските и Параолимпийските игри през 2024 г. в Париж (26 юли до 8 август 2024 г.), Toyota вече предлага линията оборудване на Team Germany за общо десет модела - включително Corolla с 5 врати и Touring Sports.

Дори в базовата версия, Toyota Corolla е богато оборудвана и има, наред с други неща, цифров инструментален панел, 10,5-инчов сензорен екран, включително облачна навигация, Apple CarPlay и Android Auto като стандарт. Двузонов автоматичен климатроник и най-новото поколение на Toyota Safety Sense, включително адаптивен круиз контрол, асистент за поддържане на лентата и следене на лентата и камера за заден ход също са стандартни за всяка Corolla. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel

Световна премиера на Opel Frontera в Истанбул: новият изцяло електрически SUV бе представен пред света

Май 14, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Изключително комфортен втори ред в Mazda CX-80

Май 14, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Opel

Новият Opel Frontera дебютира утре в Истанбул

Май 13, 2024