Lasurit eshop

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

MANSORY Rolls-Royce Spectre

MANSORY Rolls-Royce Spectre

Реклама Renault Arkana
Известната със своите провокативни тунинг програми компания MANSORY представи виждането си и по отношение на първата в историята на Rolls-Royce изцяло електрическа кола- Spectre.

Традиционно за MANSORY, фирмата предлага цялостна трансформация на екстериора и интериора на луксозния електромобил, като отново залага на елементи от пресован карбон, ексцентричен и като изработка, и като цветове, кожен салон, набор внушителни 23- и 24-цолови джанти и други.

"Както обикновено за всички цялостни конверсии от MANSORY, дизайнът на почти всички компоненти на каросерията е променен и е изработен от много лекия, но същевременно високоякостен материал карбон", казват от тунинг-компанията. "Всички направени от въглеродни нишки компоненти се пекат в собствени автоклави и се произвеждат с изключително качество на производство".

"Фина кожа, спортен волан с кожа и карбон, и допълнителни карбонови апликации ласкаят окото на наблюдателя и поставят допълнителни фини, но изключително ефектни, акценти в интериорния дизайн"споделят още от MANSORY. "Панелите на вратите и предното табло също са оборудвани със светодиоди, които създават приятна мека светлина в цялото купе и по този начин стилно подчертават безбройните фини детайли. Карбонови педали и дебелите стелки подобряват пространството за краката". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус

SKODA Auto с ръст от 5.2% през първото тримесечие на 2024 година

Май 04, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Nissan

Nissan Townstar Evalia : Седемместен универсал и с електрическо задвижавен

Май 04, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

Април 2024: XPENG с ръст от 33%

Май 03, 2024