New Dacia Duster

Zeekr с луксозна четириместна версия на флагмана си 009 (Видео)

Zeekr с луксозна четириместна версия на флагмана си 009 (Видео)

Zeekr с луксозна четириместна версия на флагмана си 009 (Видео)

Реклама Skoda Monte Carlo
Китайският производител на високотехнологични електромобили Zeekr лансира на пазара нова версия на луксозният си превозвач 009, основният акцент при която е върху допълнителния комфорт и ексклузивност.

Макар и представител на многофункционалният (MPV) сегмент, новият Zeekr 009 Grand идва в интериорна конфигурация със само четири седалки. В същото време обаче, електромобилът е в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3.9 секунди.

Освен специално разработените задни "капитански" седалки с възможност за регулиране в 24 направления и 12 зони, Zeekr 009 Grand идва с електрически задни врати, 43-инчова мултимедийна система с 31 колони на Yamaha, ръчно полирани мраморни елементи, ексклузивни и също така ръчно полирани 20-цолови джанти с лазерно гравирани елементи, първа за индустрията интеграция на LC технология за електрическо (на 10 степени) затъмняване на стъклата, хладилник с вместимост от 18 литра и с интегриран UV стерилизатор и други.



Благодарение на електрическата си платформа и интегрирана зарядна и батерийна архитектура (800V), Grand версията на Zeekr 009, от който към момента има доставени повече от 22 000 екземпляра, е в състояние да предложи възможност за изминаването на над 700 километра (CLTC стандарт на замерване), а при необходимост и наличие на подходяща бърза зарядна инфраструктура нови 500 километра пробег за едва 12 минути зареждане.



Цената на Zeekr 009 Grand в Китай е определена на малко над 111 000 щатски долара (789 000 RMB). Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Bentley

Bentley показа Batur Convertible. Ще има само 16 екземпляра (Видео)

Май 07, 2024
Авто Новини Авто глобус BMW

M Performance части за BMW 5 Series Touring и i5 Touring

Май 07, 2024