Opel Stock

Lotus със собствена програма за персонализация

Lotus със собствена програма за персонализация

Lotus със собствена програма за персонализация

Реклама Skoda Monte Carlo
Легендарната марка Lotus, която е част от китайския автомобилен гигант Geely Holding, обяви, че компанията поставя началото на дейността на ново свое подразделение- Lotus Chapman Bespoke.

Както подсказва името на новата инициатива на Lotus, Lotus Chapman Bespoke ще има за цел да отговори на всяко клиентско желание, когато става въпрос за върховата персонализация на крайния продукт.

Lotus Chapman Bespoke ще предложи три нива на обслужване- Tailor-made, Collection и One-off, а първите такива автомобили ще бъдат представени от края на април, първо в Китай. След това подразделението ще започне на работи и на други пазари по целия свят.

Tailor-made услугата на Lotus Chapman Bespoke ще предложи на клиентите богат избор между предварително конфигурирани цветове и дизайн, с ексклузивни персонални елементи. Collection ще даде достъп на потребителите до селекция лимитирани стилистични решения, част от които създадени в сътрудничество със световноизвестни творци. Както подсказва обозначението, One-off дава пълна свобода на собственика за създаването на наистина уникален и персонален автомобил.

"Историята на Lotus е история на производител на уникални автомобили", коментира Оингфенг Фенг, изпълнителен директор на Lotus Group. "Първите автомобили са били нарисувани на ръка в дома на Колин Чапман и този дух е с нас и днес". Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

Април 2024: NIO записа ръст от 135%

Май 02, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Citroen

4 години CITROEN AMI

Май 02, 2024