Opel Stock

Suzuki надгради Across и Swace

Suzuki надгради Across и Swace

Suzuki надгради Across и Swace

Реклама Skoda Monte Carlo
Японският автомобилен производител Suzuki ревизира технически своите два модела Across и Swace. Новите функции са по-голям мултимедиен сензорен екран с навигация и подобрени асистиращи системи. Като най-големият модел в гамата на Suzuki, SUV Across предлага изобилие от пространство, както и plug-in хибридно задвижване, за което се казва, че впечатлява с нисък разход на гориво и ниски емисии на CO2.

Просторното комби Swace е предназначено да комбинира динамичен дизайн с високо ниво на комфорт при шофиране и икономично пълно хибридно задвижване. Сега Suzuki даде и на двата 10,5-инчов мултимедиен сензорен екран с HD резолюция, в който е интегрирана навигационна система. В допълнение към паметта за данни за произшествието стандартно е разпознаването на пътните знаци с визуални и звукови предупреждения при превишена скорост.

В допълнение, функциите на системата за предварителен сблъсък са разширени, така че и двата модела да отговарят на „Общия регламент за безопасност“, който ще се прилага в Европейския съюз от юли 2024 г. 12,3-инчовият напълно цифров инструментален панел, който се е доказал в Across, се използва и в Swace.

Across се предлага от 58 190 евро изключително в гамата оборудване Comfort+. На борда, наред с други неща, са системата за достъп без ключ, електрическа задна врата със сензорно управление, двузонов автоматичен климатроник с поленов филтър, отопление на седалките отпред и на външните задни седалки, кожена тапицерия с регулируема височина и дължина волан, включително отопление на волана, аудио система с Apple CarPlay и Android Auto цифрово радио (DAB), Bluetooth система за свободни ръце, USB порт и бутони за управление на волана, двоен под на багажника и 220-волтова връзка в багажникът.

Електронно управляваната система за задвижване на четирите колела E-Four е предназначена да осигури стабилност и безопасност на мокри пътища или други хлъзгави повърхности, както и при завиване на различни пътни настилки.

Suzuki Swace също се предлага ексклузивно в гамата оборудване Comfort+ и на цени, започващи от 37 190 евро. Стандартно той има, наред с други неща, система за стартиране без ключ, двузонов автоматичен климатроник с поленов филтър, отопляеми предни седалки, регулируем по височина и дължина кожен волан, включително отопление на волана, аудио система с Apple CarPlay и Android Auto, цифрово радио (DAB +), Bluetooth система за свободни ръце, USB порт и бутони за управление на волана, двоен под на товарното отделение, сензор за дъжд и затъмнени задни и задни странични прозорци. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

Май 01, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA

CUPRA показа новите Formentor и Leon (Видео)

Апр 30, 2024