Lasurit

Honda показа новите си електромобили за Китай

Honda показа новите си електромобили за Китай

Honda показа новите си електромобили за Китай

Реклама Nissan X-Trail
Днес Honda направи сериозна стъпка в развитието на изцяло електрическата си гама автомобили с представянето на серията Ye.

За първи път в света, Honda анонсира и подробности за два изцяло нови електрически модела- P7 и S7, които предстои да бъдат лансирани в Китай, както и концептуалната разработка GT CONCEPT, с която от марката подсказва какво можем да очакваме от следващата вълна 100% електрически коли на компанията.

"Като електромобили от следващо поколение, моделите от серията Ye се разработват в търсене на повече стойност за клиентите", казват от Honda. "Моделите от серията Ye разполагат с характеристики на шофиране, които допълнително усъвършенстват „радостта от шофирането“ чрез прилагане на новоразработена специална EV платформа разработена в Китай и интегрирана с технологии за електрификация, които Honda е натрупала в продължение на много години".

Honda P7 и S7, които ще бъдат пуснат в продажба в Китай преди края на 2024 година, ще се предлага в две основни версии- с един електромотор и задно задвижване, и с два мотора и четири задвижващи колела.

От Honda споделят, че плановете на марката предвиждат лансирането на общо шест модела от Ye серията в Китай, като това трябва да се случи до 2027 година. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

Май 01, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Авто глобус Dacia

Новата Dacia DUSTER: Просто повече DUSTER (Видео)

Апр 30, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA

CUPRA показа новите Formentor и Leon (Видео)

Апр 30, 2024