Lasurit eshop

Повече хибридна мощност за Lexus UX

Повече хибридна мощност за Lexus UX

Повече хибридна мощност за Lexus UX

Реклама Skoda Monte Carlo
Lexus UX навлиза в новата моделна година с по-мощно хибридно задвижване. В комбинация с подобрена координация, компактният кросоувър SUV сега предлага повече динамика на шофиране. В същото време благородният филиал на Toyota е усъвършенствал комфорта, свързаността и безопасността на своя бестселър.

Сърцето на системата е хибридното задвижване от пето поколение. Новият Lexus UX 300h развива системна мощност от 146 кВт/199 к.с., което е увеличение от осем процента в сравнение със 135 кВт/184 к.с. на текущия Lexus UX 250h. Във вариантите на оборудване „F Sport” и „Luxury Line” двулитровият четирицилиндров бензинов двигател работи с два електрически мотора в комбинация с подобрената система за задвижване на четирите колела e-Four.

Вместо асинхронния двигател с мощност 5,3 квт/7 к.с., на задната ос вече се използва двигател с постоянен магнит с мощност 30 кВт/41 к.с. Резултатът е по-директна реакция и подобрено ускорение. Lexus UX с предно задвижване сега спринтира от нула до 100 км/ч за 8,1 секунди, а при модела със задвижване на всички колела времето за спринта е намалено с 0,8 до 7,9 секунди в сравнение с предишния модел.

По-динамичното разпределение на въртящия момент между предната и задната ос увеличава удоволствието от шофирането и безопасността. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Бизнес /Business BG Авто Електромобили Dacia

НОВАТА DACIA SPRING: ГАМА И ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ

Май 07, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Kia

Електрическата KIA EV3 с премиера на 23 май

Май 07, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024