Skoda Monte Carlo

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Nissan Townstar вече и с двойна кабина

Реклама Honda ZR-V
Панелният ван Nissan Townstar вече се предлага и с остъклена двойна кабина. В новата версия компактният ван с дължина L2 и 1,3-литров бензинов двигател предлага място за до петима души с обем на товарното пространство от 2,1 кубически метра. При сгънат втори ред седалки, обемът на товарното пространство се разширява до 3,1 кубически метра - най-добрата стойност в този клас превозни средства.

Вариантът L2 на Nissan Townstar има обща дължина от 4910 мм, което го прави с около 422 мм по-дълъг от варианта L1. Новият вариант на Nissan Townstar идва стандартно с две остъклени плъзгащи се врати и задни стъкла с чистачки и се предлага на цени, започващи от 26 880 евро (нето). Базиран е на линията оборудване Acenta, която е разширена, за да включва допълнителни акценти в областта на комфорта и технологиите.

В допълнение към информационната система за водача с 4,2-инчов TFT дисплей има асистент за паркиране отзад, круз контрол с ограничител на скоростта, ESP с асистент за страничен вятър и система за централно заключване с радио дистанционно управление, пакет въздушни възглавници, LED осветление в багажника зона, отопляеми предни седалки и електрическа ръчна спирачка на борда.

Точно както Nissan Townstar панелен ван L2 с две седалки, вариантът с двойна кабина е оборудван с 1,3-литров, бензинов двигател, който произвежда 96 кВт/130 к.с. и развива въртящ момент от 240 Нм. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Бизнес /Business BG Авто Електромобили Dacia

НОВАТА DACIA SPRING: ГАМА И ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ

Май 07, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Kia

Електрическата KIA EV3 с премиера на 23 май

Май 07, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024