Skoda Monte Carlo

Citroen стартира заявките и за ДВГ версиите на новото C3

Citroen стартира заявките и за ДВГ версиите на новото C3

Citroen стартира заявките и за ДВГ версиите на новото C3

Реклама Renault Arkana
CITROEN обяви, че след успешното пазарно лансиране на 100% електрическата версия на новото C3- e-C3 на цена от 23 300 евро, сега компанията вече приема заявки за закупуване и на неговите модификации с двигател с вътрешно горене.

От Citroen анонсират, че базовата цена на ДВГ версиите на новото C3 започва от 14 990 евро, като компактният модел е наличен в две основни модификации.

Първата от тях е оборудвана с 1.2-литров турбоагрегат, който е с максимална мощност от 100 конски сили и е комбиниран с 6-степенна ръчна предавателна кутия, а втората- Hybrid 100, както подсказва обозначението е хибридна (48V) и според Citroen е в състояние да осъществи до 50% от движението в градска среда в изцяло електрически режим на работа.

Първите доставки на версията с 1.2 литровия мотор се очаква да бъдат реализирани през лятото, а хибридната версия ще пристигне малко по-късно тази година.

Новото C3 се предлага в две нива на оборудване (You и Max), като дори базовото изпълнение идва с диодни фарове, Citroen Advanced Comfort окачване, система за автоматично задействане на спирачната система, прожекционен head-up екран, климатична инсталация, автоматични фарове, 6 предпазни въздушни възглавници и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Bentley

Bentley показа Batur Convertible. Ще има само 16 екземпляра (Видео)

Май 07, 2024
Авто Новини Авто глобус BMW

M Performance части за BMW 5 Series Touring и i5 Touring

Май 07, 2024