Opel Stock

Новият Opel Frontera вече и официално

Opel Frontera

Opel Frontera

Реклама Peugeot 408
Opel разпространи първите официални изображения и информация за изцяло новото поколение на емблемата си Frontera, което ще се предлага в ефективни хибридизирани версии (48V), както и в изцяло електрическа модификация.

"Със своята комбинация от издръжлив дизайн, простор, интелигентни решения и ефективни задвижващи системи, нашият нов Opel Frontera ще се хареса на широк кръг клиенти, които искат да се откроят от тълпата", казва Флориан Хютл, изпълнителен директор на марката. "Той е идеално подходящ за градска и извънградска среда, като същевременно предлага изживяване за презареждане на нашите клиенти".

Новият Opel Frontera получава изцяло дигитализиран Pure Panel кокпит, изпълнен с два 10-инчови екрана, като от марката са предвидили и възможност за пълна интеграция на мобилен телефон с помощта на приложение, което предлага пълна интеграция, в това число и управление чрез бутоните от волана, а самият мобилен телефон може да бъде презареждан безжично.

Новата Frontera обещава товарна вместимост от над 460 литра, а при сгъването на задните седалки, свободният обем достига 1600 литра. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Lamborghini

Големият „кораб“ Lamborghini Urus SE - видео

Май 02, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BMW

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

Май 01, 2024