Lasurit

SKODA стартира производството на обновената Octavia

SKODA стартира производството на обновената Octavia

SKODA стартира производството на обновената Octavia

Реклама Skoda Monte Carlo
SKODA Auto обяви, че в основния завод на марката в Млада Болеслав е започнало производството на обновената версия на хитовия за марката модел Octavia.

"С около 7.5 милиона произведени единици от дебюта на първото модерно поколение през 1996 година, Octavia продължава да бъде в сърцето на нашата марка", коментира Андреас Дик, член на борда Производство и Логистика на Skoda Auto. "Това ново обновление поставя нови стандарти по отношение на дизайна, технологията и устойчивостта. Моделът е още по-сигурен, с по-голям дял на устойчивите материали по седалките, предното табло и панелите на вратите, като и интегрираните високотехнологични решения за свързаност".

Един от основните акценти на екстериора на обновената Octavia е второто поколение на LED Matrix фарове, като тук те са изпълнени с характерна светлинна сигнатура с Crystallinium вътрешен елемент.

От SKODA посочват, че произвежданата в Млада Болеслав Octavia идва с избор между четири бензинови и две дизелови версии, максималните мощности на които достигат до 265 конски сили, като тук се разчита и на хибридизирани (mild-hybrid) версии.

Ролята на топ-версия продължава да изпълнява емблематичната RS модификация, която е изпълнена отличителен дизайн и с двулитров TSI мотор с 265 конски сили. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

Април 2024: NIO записа ръст от 135%

Май 02, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Citroen

4 години CITROEN AMI

Май 02, 2024