Lasurit
BMW Vision New Class X - видео

BMW Vision New Class X - видео

Реклама Renault Arkana
Автомобилите с нова визия от BMW Group - Vision Neue Klasse вече дава поглед към новия клас SAV на баварците. Първата кола базирана на новата архитектура, ще влезе в серийно производство в завода в Дебрецен (Унгария) през 2025 г.

„Заедно с BMW Vision Neue Klasse компанията ще радва клиентите си днес и в бъдеще“ - казва Оливър Зипс, председател на Управителния съвет на BMW AG - „По този начин ние подчертаваме: Neue Klasse е много повече от просто превозно средство или специфична концепция, това е предефинирането на марката BMW – и в същото време повече BMW от всякога.“

Трите характеристики на новия клас - електрически, цифров, кръгов, са разширени, за да включат четвърто измерение. Удоволствието от шофирането, закотвено в ядрото на марката BMW, е издигнато на ново ниво със система за управление на задвижването и шасито, разработена специално за Neue Klasse и технологията BMW eDrive от шесто поколение. Съществува и отговорна концепция за устойчивост за производство, експлоатация, демонтаж и рециклиране.




Новата форма на управление на задвижването и шасито гарантира уверено шофиране, съобразено с индивидуалните нужди. Тя се основава на нов софтуерен стек, разработен независимо от BMW Group, и помага на превозните средства от новата класа да постигнат постоянно поведение при шофиране по всяко време. Дори във връзка с дизайна на модел BMW X, опростеният дизайнерски език, разработен за Neue Klasse, бележи голям скок в дизайна на екстериора и интериора.

Изцяло електрическата архитектура на автомобила с увеличен просвет предлага нови възможности за още по-просторен интериор. Тя позволява дълго междуосие, къси надвеси и типични за BMW пропорции. Големите прозоречни площи и панорамният стъклен покрив създават леко, обляно от светлина усещане за простор, което се допълва от текстила в топли цветове.




Материалът „Verdana“ разработен изцяло на растителна и минерална основа и без петрол е за вътрешна употреба. В BMW Vision New Class X се използва в долната част на панелите на вратите и централната конзола. Морската пластмаса също се използва за шприцовани компоненти за първи път. В избраните компоненти делът на тази вторична суровина, която се получава от изхвърлени риболовни мрежи, вече е 30 процента.

BMW Vision Neue Klasse показва че моделите X винаги ще останат със силни характери. Монолитни, ясни и с много независима, вертикална интерпретация на светлинния подпис на BMW. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024