New Dacia Duster

Mazda2 Hybrid на артистичен фон - видео

Mazda2 Hybrid на артистичен фон - видео

Mazda2 Hybrid на артистичен фон - видео

Реклама Peugeot 408
Градът като платно – и новата Mazda2 Hybrid точно в средата – това се случва в новата кампания на Mazda „Reimagine the City“ на полския художник Ян Байтлик, който проектира ръчно рисувани градски пейзажи „изследвани“ от малкия електрифицирани автомобил, защото градът е естественото му местообитание, което Байтлик рисува абстрактно.

Изкуството на поляка се фокусира върху европейската култура и е повлияно както от полското му наследство, така и от дома му във френските Алпи. Но той също така е очарован от японската култура, нейното изкуство и високата оценка за майсторството.

Първоначално Ян е изненадан, когато Мазда се обърна към него - въпреки интереса му към японската култура, в изкуството му почти няма споменаване на нея. Но когато опозна Mazda по-добре, връзката между него и марката стана очевидна.

„Ние сме свързани от начина, по който работим – аз в изкуството и Mazda в производството на автомобили“ - казва Ян - „Със занаятчийски подход, основан на стремеж към съвършенство през целия живот. Тези стъпки се практикуват, докато станат втора природа. Японските занаятчии знаят, че майсторът не прави най-сложните, сложни и показни неща, а неща, които са основни, красиви и перфектни, доколкото позволява човешката ръка. Това е и моето кредо."





Като част от кампанията, абстрактните монохромни градски пейзажи на Ян са приведени в плавно движение с помощта на компютърно генерирани изображения (CGI). „Първоначално всичко това ми се стори малко мистериозно – но в добрия смисъл“- спомня си Ян - „На практика имах свобода на действие и можех да правя каквото си поискам. Моят стил и начин на работа с ръцете ми, в черно и бяло и с акцент върху простотата на формите, пасва идеално на Mazda като японски производител – особено като се има предвид колко близко съвпада разбирането ни за майсторство."

Заглавието на кампанията „Преосмислете своя град“ също вдъхновява Ян: „Често пътувам из града и анализирам градските пространства. Всеки град има свой характер. Винаги можете да научите много и да придобиете нови перспективи. Имам същността на много градове, които посетих - те са представени в изображения, които имат свой собствен характер, но също така служат като неутрален фон, на който колата може да блесне."

А градът трябва да бъде идеалният фон за Mazda2 Hybrid, който е разработен специално за градска среда - маневрен, бърз и пъргав, независимо дали по главните артерии или в тесни странични улички. Неговата пълна хибридна система с разделяне на мощността включва 1,5-литров, трицилиндров, бензинов двигател, електрически мотор и мощна литиево-йонна батерия, която позволява високи нива на електрическо и следователно без емисии шофиране, особено при използване в града.

За Mazda2 Hybrid японците обещават да комбинират предимствата на чисто електрическото шофиране с неограничена ежедневна пригодност. Нейните характеристики на управление, внимателно изработеният интериор и цялостното оборудване за безопасност имат за цел да дадат на пътниците усещане за безопасност и сигурност - дори когато пътуват в градската „джунгла.“ Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Тестове Авто глобус Lamborghini Maserati

На гости на Bridgestone в Рим

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Audi BMW Citroen Dacia Ford Nissan Peugeot Renault Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Март 2024: Макар и с 43% спад, Tesla Model Y отново е най-продаваната нова кола в Европа

Апр 27, 2024