Lasurit

Домашен тунинг на Hot Rod с V10: Ford Coupe от 1937 г. - видео

Домашен тунинг на Hot Rod с V10: Ford Coupe от 1937 г. - видео

Домашен тунинг на Hot Rod с V10: Ford Coupe от 1937 г. - видео

Реклама Renault Arkana
Когато хората за първи път започнаха да модифицират коли, нямаше големи магазини, които да вършат работата, а само ентусиасти в домашните си гаражи, които правеха готини возила. Ford Coupe от 1937 г., задвижван от V10 на Скот Демит, абсолютно е в същото пространство, като се има предвид, че той, заедно с помощта на семейството и приятелите, е построил тази впечатляваща кола в домашния си гараж. Този Ford е легитимен домашно изработен хотрод от най-висок калибър.

Наистина няма нищо готово за този Ford на Скот. Шасито е направено по поръчка, за да работи с всички донорски части от Viper GTS от 2000 г. Скот присажда системата за сервоуправление на Viper, предния и задния IRS, диференциала и спирачките към шасито. Системата Ridetech Shock Wave придава на този Ford неговата убийствена стойка.

Скот използва каросерия, произведена от Downs и след това дава на Mongoose да нанесе цялата боя. Всички графики са обгрижени от Todd’s Extreme Paint. Микросистемата за безключов достъп прави дръжките на вратите безполезни и помага да се запази гладкото тяло.

Под капака на Ford има V10 Viper двигател, който е взет от 2000 Viper GTS. Зад голямата „мелница“ на Mopar стои тристепенна трансмисия 47RH. MoTec ECU, който е настроен от Proxes, контролира двигателя и трансмисията.





Интериорът на Ford Coupe на Scott е много луксозен. Седалките на Viper са претапицирани с кожа. В колата ще намерите тапицерия от кашмирен велур заедно с килими от Mercedes. Таблото е пълно с измервателни уреди Dakota Digital HDX и стерео система Kicker.

„Трябва да благодаря на всички, които помогнаха тази конструкция да стане възможна. Семейството ми, Рик Рейгс, Чад Джонсън, Джордж Антробиус, Кен Съливан, Андрю Денлигнър и Ед Холбрук изиграха огромна роля в осъществяването на проекта. Трябва също да благодаря на Anderson Custom Interiors, Mcllvain Racecars и Klophenstein Racecars за цялата им помощ” - казва Скот.

Ford Coupe от 1937 г. на Скот Демит е конструкция, която е наравно с това, което всеки магазин от най-висок клас може да предложи. Вниманието към детайлите на колата е великолепно и ако случайно видите колата на Скот на шоу, отделете малко време и наистина я разгледайте, за да видите колко добре се съчетават всички функции. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024