Opel Stock

Hyundai, Genesis, Kia заемат централно място на автосалона в Ню Йорк

Hyundai, Genesis, Kia заемат централно място на автосалона в Ню Йорк

Hyundai, Genesis, Kia заемат централно място на автосалона в Ню Йорк

Реклама Skoda Stock
Hyundai, Genesis и Kia ще откраднат светлината на прожекторите на автомобилното изложение в Ню Йорк през 2024 г. Nissan играе поддържаща роля. Международното автомобилно изложение в Ню Йорк някога е служило като ослепителна витрина за производителите на автомобили, за да дадат на своите луксозни портфолиа, тунинговани автомобили и нови концепции ярката светлина на Бродуей.

Но както на изложенията в Лос Анджелис, Детройт и Чикаго, участието на производителите на автомобили намаля и светлините помръкнаха върху спектакъла, който някога привличаше вниманието на медиите, публиката, ВИП лицата от автомобилната индустрия и международната преса.

Това, обаче не важи за марките на Hyundai Motor Group. Hyundai, Kia и Genesis ще бъдат в центъра на автомобилното изложение в Ню Йорк през 2024 г. и са решени да заемат максимално вниманието на публиката.

Какво ще е ново за шоуто в Ню Йорк 2025?
Освежени за 2025-а моделна година - Hyundai Tucson, Hyundai Santa Cruz, Kia Forte, сега наречена K4. Редизайн – Genesis. Глобална премиера - Nissan Kicks. Редизайн - Infiniti QX80.

Всичко това не е изненада. Трите марки доминират заглавията с нови продукти, съобщения и награди в Ню Йорк през последните две години. Тяхното присъствие на тазгодишното изложение отразява стабилния им растеж на популярност сред потребителите в САЩ. И трите марки привличат повече внимание към своите кросоувъри.

През февруари Hyundai Motor America, която включва Hyundai и Genesis, отчете ръст на продажбите на пикапи с 10 процента. Продажбите на пикапите на Kia America се повишиха с 6,2 процента. През януари новите регистрации на електромобили Hyundai, Genesis и Kia комбинирано направиха групата номер 2 производител на електромобили в САЩ след Tesla, според данни от S&P Global Mobility.

Nissan също влиза в центъра на вниманието на изложението в Ню Йорк с представянето на две превозни средства, едното от луксозното подразделение. Пресдните на автосалона са на 27-28-и март, а за широката публика шоуто се отваря от 29 март до 7 април.

Ето и най-интересните експонати: Hyundai ще покаже обновени версии на два от популярните си компактни превозни средства: пикапа Santa Cruz и кросоувъра Tucson. Компактният пикап с предно предаване дебютира в моделната година 2022, базиран на компактния кросоувър Tucson. Миналата година Hyundai добави оборудването за офроуд XRT, а за 2025 г. малкият камион ще получи по-здрав стил и интериор, преосмислен с актуализирана информационно-развлекателна система и технология за безопасност.

Tucson е в своето четвърто поколение и е най-популярният автомобил на Hyundai. Това е и единственото превозно средство в гамата, което предлага бензинови, хибридни и plug-in хибридни варианти. За 2025 г. той ще получи актуализации на екстериора и интериора и нови технологии.

2025 Kia K4 е преработена 2025 Kia Forte, сега наречена K4. Въпреки ранното си позициониране като технологичен производител на електрически превозни средства и успеха си в множество кросовър сегменти, Kia запази позициите си на пазара на седани. Компактният Forte е номер 2 по продажби на Kia след компактния кросовър Sportage. За четвъртото поколение, той ще следва стъпките на средноразмерния седан Optima с ново име K4. Kia каза, че новият K4 съчетава напреднали технологии и "съблазнителна естетика".

Genesis: Премиум марката на Hyundai Motor дебютира автомобил за автомобилното изложение в Ню Йорк. Genesis мълчи какъв ще бъде, но марката не крие, че иска да изгради гама от кросовъри. Миналата година в Ню Йорк Genesis разкри концептуална версия на своето GV80 Coupe, а на автомобилното изложение в Лос Анджелис през ноември 2023 г. дръпна булото от производствената версия. Очаква се Genesis да започне да увеличава електрическите превозни средства тази година в съответствие с обещанието си да започне постепенно да преустановява продажбата на превозни средства с вътрешно горене през 2025 г. по пътя си към превръщането си в изцяло EV марка до 2030 г.

Nissan Kicks: Nissan ще покаже своя преработен субкомпактен кросовър Kicks на автомобилното изложение в Ню Йорк. Второто поколение на кросовъра номер 3 по продажби на марката получава опционално задвижване на всички колела и по-кутийчест дизайн.

2025 преработен Infiniti QX80: Луксозната линия на Nissan Motor Co. има за цел да съживи своята марка с преработения 2025 Infiniti QX80 SUV в пълен размер. В стремеж за конкурентност в по-скъпия сегмент на Lincoln Navigator, Mercedes-Benz GLS и Cadillac Escalade, третото поколение QX80 получава обновен екстериор, плюшен интериор и 450 к.с. twin-turbo, шестцилиндров двигател. Също и нова шестцифрена цена. Новият QX80 дебютира утреа на открита палуба на 100-ия етаж над центъра на Манхатън - не на автомобилното изложение, но все пак в блестящата шатра на Ню Йорк. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024