Opel Stock

BMW е официален автомобилен партньор на Нюрбургринг

BMW е официален автомобилен партньор на Нюрбургринг

BMW е официален автомобилен партньор на Нюрбургринг

Реклама Honda ZR-V
Нюрбургринг и BMW вървят добре заедно. Базираната в Мюнхен компания вече е новият официален автомобилен партньор на Нюрбургринг в легендарния „Зелен ад“. Превозните средства за обслужване и безопасност на пистата за служителите на пистата ще идват от баварския производител на автомобили поне до 2026 г. В допълнение към съществуващия ангажимент на марката BMW M Performance на Нюрбургринг, партньорството за превозни средства, което вече е договорено, означава по-нататъшно разширяване на сътрудничеството и присъствието на BMW на легендарната писта.

В първата стъпка общо 25 нови BMW ще подсилят флота на Нюрбургринг. Девет от тях ще бъдат на състезателната писта в бъдеще като част от безопасността на пистата. Осем BMW 330i xDrive Touring и едно BMW X1 xDrive23i се използват на пистата Nordschleife и Grand Prix, за да се гарантира безопасността. За тази цел превозните средства получават собствен, привличащ вниманието дизайн на Нюрбургринг с предупредителни елементи, така че да могат да бъдат лесно забелязани от всички потребители на състезателната писта по всяко време. Например от шофьори туристи или участници в обучение за спортни шофьори.

Серия 1, серия 3 и X1 и X3 ще бъдат достъпни за служителите като фирмени превозни средства в бъдеще. Те също са оборудвани с дизайнерски елементи от силуета на Нюрбургринг и надписа на Нюрбургринг. Сезонът на моторните спортове започва на Нюрбургринг на 22 март 2024 г. Независимо дали на състезателната писта или извън нея BMW определено се вижда ясно. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024